886 120 880
Portada
O Centro
Quen somos
Onde estamos
Estructura organizativa
Horarios
Documentación do CIFP
Proxecto funcional de centro
Plan anual de centro 2023-24
Plan dixital do CIFP A Granxa
Plan de Convivencia
Política de Calidade
Calendario
Instalacións
Oferta educativa
Industrias Alimentarias
Agraria
Seguridade e Medio Ambiente
Outra formación
Formación para o emprego
Probas libres
Alumnado
Secretaría en liña
Información Matriculación
OFERTA ORDINARIA
OFERTA MODULAR
OFERTA FP BÁSICA
OFERTA DÚAL INTENSIVA
Certificacións
Expedición de Títulos LOE
Validación de módulos profesionais
Anulación de matrícula
Baixa de matrícula
Renuncia á matrícula
Exención do Módulo de Centros de Traballo (FCT)
Renuncia á FCT
Reclamación contra as cualificacións
Autorizacións para trámites administrativos
Calendario escolar
Horarios dos grupos
CB Agroxardinaría e composicións florais
CM Aceites de oliva e viños DUAL
CM Produción agroecolóxica
CM Xardinaría e floraría ORDINARIO
CM Xardinaría e floraría DUAL
CS Educación e control ambiental ORDINARIO
CS Educación e control ambiental DISTANCIA
CS Procesos e calidade na industria alimentaria MODULAR
CS Vitivinicultura ORDINARIO
CS Vitivinicultura DISTANCIA
CS Paisaxismo e medio rural
CS Xestión forestal e do medio natural ORDINARIO
CS Xestión forestal e do medio natural DUAL
CS Xestión forestal e do medio natural DISTANCIA
Normas de organización
Guía do alumnado
Solicitude de acceso con vehículos
Residencia
Galería de imaxes
Bolsas e axudas para o estudo
Taboleiro
Preguntas frecuentes
Erasmus+
AXUDAS DE MOBILIDADE ERASMUS+
Profesorado
Empresas
Emprendemento
Información para empresas
Acreditación
Ara
Instrucións para a acreditación de competencias dixitais
Bolsa de emprego
Caixa de correos
O Centro
Quen somos
Onde estamos
Estructura organizativa
Horarios
Documentación do CIFP
Proxecto funcional de centro
Plan anual de centro 2023-24
Plan dixital do CIFP A Granxa
Plan de Convivencia
Política de Calidade
Calendario
Instalacións
Oferta educativa
Industrias Alimentarias
Agraria
Seguridade e Medio Ambiente
Outra formación
Formación para o emprego
Probas libres
Alumnado
Secretaría en liña
Información Matriculación
OFERTA ORDINARIA
OFERTA MODULAR
OFERTA FP BÁSICA
OFERTA DÚAL INTENSIVA
Certificacións
Expedición de Títulos LOE
Validación de módulos profesionais
Anulación de matrícula
Baixa de matrícula
Renuncia á matrícula
Exención do Módulo de Centros de Traballo (FCT)
Renuncia á FCT
Reclamación contra as cualificacións
Autorizacións para trámites administrativos
Calendario escolar
Horarios dos grupos
CB Agroxardinaría e composicións florais
CM Aceites de oliva e viños DUAL
CM Produción agroecolóxica
CM Xardinaría e floraría ORDINARIO
CM Xardinaría e floraría DUAL
CS Educación e control ambiental ORDINARIO
CS Educación e control ambiental DISTANCIA
CS Procesos e calidade na industria alimentaria MODULAR
CS Vitivinicultura ORDINARIO
CS Vitivinicultura DISTANCIA
CS Paisaxismo e medio rural
CS Xestión forestal e do medio natural ORDINARIO
CS Xestión forestal e do medio natural DUAL
CS Xestión forestal e do medio natural DISTANCIA
Normas de organización
Guía do alumnado
Solicitude de acceso con vehículos
Residencia
Galería de imaxes
Bolsas e axudas para o estudo
Taboleiro
Preguntas frecuentes
Erasmus+
AXUDAS DE MOBILIDADE ERASMUS+
Profesorado
Empresas
Emprendemento
Información para empresas
Acreditación
Ara
Instrucións para a acreditación de competencias dixitais
Bolsa de emprego
Caixa de correos
Portada
Horarios dos grupos
CS Procesos e calidade na industria alimentaria MODULAR
CS Procesos e calidade na industria alimentaria MODULAR
Curso 2.024-25