Probas libres
Nos seguintes adxuntos están as programacións e os calendarios para as probas libres do curso 2024/25
Ciclo Medio de Produción Agroecolóxica
Comercialización de produtos ecolóxicos
Empresa e iniciativa emprendedora
Formación e orientación laboral
Implantacion cultivos ecoloxicos
Infraestruturas e instalacións agrícolas
Manexo sanitario do agrosistema
Principios de sanidade vexetal
Taller e equipamentos de tracción
Calendario probas CM de Produción Agroecolóxica (próximamente)
Ciclo Medio de Xardinaría e Floraría
Empresa e iniciativa emprendedora
Formación e orientación laboral
Implantacion xardins e zonas verdes
Infraestructuras e instalacións agrícolas
Mantenemento e mellora de xardíns e zonas verdes
Principios de sanidade vexetal
Produción de plantas e terróns de céspede en viveiro
Taller e equipamentos de tracción
Calendario probas CM de Xardinaría e Floraría (próximamente)
Ciclo Medio de Aceites de oliva e Viños
Acondicionamento de aceites de Oliva
Elaboración doutras bebidas e derivados
Empresa e iniciativa emprendedora
Operacións e control de almacén na industria alimentaria
Venda e comercialización de produtos allimentarios
Calendario probas CM de Aceites de Oliva e Viños (próximamente)
Ciclo Superior de Educación e Control Ambiental
Actividades humanas e problemática ambiental
Empresa e iniciativa emprendedora
Estrutura e dinámica do ambiente
Formación e orientación laboral
Métodos e produtos cartográficos
Programas de educación ambiental
Técnicas de educación ambiental
Calendario probas CS Educación e Control Ambiental (próximamente)
Ciclo Superior de Paisaxismo e Medio Rural
Conservación de xardíns e céspedes deportivos
Deseño de xardíns e restauración da paisaxe
Empresa e iniciativa emprendedora
Formación e orientación laboral
Maquinaria e instalacións agroforestais
Xestión e organización do viveiro
Calendario probas CS de Paisaxismo e Medio rural (próximamente)
Ciclo Superior de Procesos e Calidade na Industria Alimentaria
Comercialización e loxística na industria alimentaria
Control microbiolóxico e sensorial dos alimentos
Empresa e iniciativa empresarial
Formación e orientación laboral
Mantemento electromecánico en industrias de proceso
Nutrición e seguridade alimentaria
Organización da produción alimentaria
Procesos integrados na industria alimentaria
Tecnoloxía alimentaria
Tratamentos de preparación e conservación dos alimentos
Xestión de calidade e ambiental na industria alimentaria
Calendario probas Procesos e Calidade na Industria Alimentaria (próximamente)
Ciclo Superior de Vitivinicultura
Comercialización e loxística na industria alimentaria
Empresa e iniciativa emprendedora
Estabilización, crianza e envasamento
Formación e orientación laboral
Lexislación vitivinícola e seguridade alimentaria
Xestión de calidade e ambiental na industria alimentaria
Calendario probas CS Vitivinicultura (próximamente)
Ciclo Superior de Xestión Forestal e do Medio Natural
Defensa contra incendios forestais
Empresa e iniciativa emprendedora
Formación e orientación laboral
Maquinaria e instalacións agroforestais
Técnicas de educación ambiental
Xestión dos aproveitamentos do medio forestal
Xestión da conservación do medio natural
Xestión e organización do viveiro forestal
Calendario probas CS de Xestión Forestal e do Medio Natural (próximamente)
CUALIFICACIÓNS PROBAS LIBRES
Neste apartado os aspirantes presentados as probas libres poderán consultar as calificacións nos distitntos módulos de cada unha das probas que vaian realizando.
CS EDUCACIÓN E CONTROL AMBIENTAL
CS PROCESOS E CALIDADE NA INDUSTRIA ALIMENTARIA
CS XESTIÓN FORESTAL E DO MEDIO NATURAL
Realizarase a baixa de oficio da matrícula cando unha persoa matriculada non se presente a calquera das partes (PARTE A ou B) en que se organiza a proba de cada módulo profesional. (ORDE do 5 de abril de 2013)